Rotterdam – Delfshaven laat zich van een verrassende kant zien. Onder de titel GO West Visual and Urban arts Delfshaven vindt binnenkort de eerste kunstroute in Delfshaven plaats. Bezoekers kunnen op zaterdag 13 en zondag 14 mei tientallen locaties bezoeken om het werk van kunstenaars uit Delfshaven te ontdekken. 

Zij maken niet alleen kennis met een grote verscheidenheid aan kunst en kunstvormen, maar ook met tal van bijzondere locaties, waaronder ateliers, culturele hotspots, kunstcafé’s en historische gebouwen.

Die plekken bevinden zich in een gebied dat loopt van de wijken (Historisch) Delfshaven, Spangen tot Bospolder – Tussendijken en verder. Het leuke is bovendien dat veel deelnemende kunstenaars – van erkende kunstenaars, vrijetijdskunstenaars tot urban artists – zelf aanwezig zijn.
Tijdens de route wordt het publiek hier en daar ook verrast door een lokaal optreden. Een dagje kunstroute wordt daardoor een belevenis.

GO West Visual and Urban arts Delfshaven is op 13 en 14 mei gratis te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur (let op, de openingstijden kunnen soms afwijken). Het programma met de route is verkrijgbaar bij verschillende wijkpunten, lokale horeca en culturele instellingen.

Bron: https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/47038/eerste-kunstroute-go-west-visual-and-urban-arts-in-delfshaven