’t Zakkendragershuisje

’t Zakkendragershuisje

Onze missie: Het Zakkendragershuisje is er voor iedereenIn november 2021 heropende Het Zakkendragershuisje haar deuren als thuisplaats voor theatergroep Drijfzand, een nieuw theater met een kleine zaal voor 30 mensen en een ruime foyer met expositieruimte. Het Zakkendragershuisje wil verbinden, er zijn voor alle Rotterdammers met name uit Historisch Delfshaven . Het Zakkendragershuisje brengt Rotterdammers…

Tuig Oma

Tuig Oma

Hoe een hobby uit de hand kan lopen. Tuig Oma is begonnen vanuit een simpele illustratie. Inmiddels zijn de onaangepaste gedragingen van deze Rotterdamse oma te vinden op posters, stickers, murals, shirts, kaarten en noem maar op! Sinds kort heeft Tuig Oma een atelier waar al het gespuis tot stand komt.

Café – Restaurant Soif

Café – Restaurant Soif

SOif beschikt over vier verschillende terrassen, waaronder een op het water. Ook hebben ze een prachtige borrelzaal en een mooie serre. Het terras op het water wordt voor de helft overdekt met een druivenrank, daarnaast een ponton om op te dineren, vuurkoren en de opengaande brug met voorbij varende schepen die bijna aangeraakt kunnen worden.

Pareltje van Delfshaven

Pareltje van Delfshaven

Als sieraadontwerpers maakt het Pareltje van Delfshaven exclusieve en unieke sieraden in goud en zilver, eigen ontwerpen en in opdracht. Daarnaast geven ze workshops waarin je kennis maakt met het ambacht van de goudsmid en zelf een eenvoudig zilveren sieraad maakt. De specialty is het “Pareltje van Delfshaven”.

Oho Grill

Oho Grill

Super verse burgers en pizza’s gemaakt met liefde en fastfood-ervaring over de hele wereld. De huisgemaakte sauzen zullen u een onvergetelijke smaakbeleving bezorgen. Ook krijgt u bij een besteding van 15 euro tijdens de open dagen van het Delfshaven festival een gratis ijsje.

Punt 5 kinderatelier

Punt 5 kinderatelier

Kinderatelier Punt 5 is een atelier voor kinderen in de wijk Delfshaven. Het atelier is ingericht om kunstlessen te geven vanuit een veelheid van beeldende disciplines. Er wordt geschilderd, getekend, ruimtelijk gewerkt en vooral veel grafiek gemaakt (etsen lino houtsneden etc). De lessen zijn voornamelijk bedoeld voor kinderen in de basisschool leeftijd maar er zijn…

Lil’ Delfshaven

Lil’ Delfshaven

Lil’ Delfshaven wil door persoonlijke aandacht en een open houding, Rotterdammers en haar bezoekers verwelkomen en memorabele ervaringen bieden van en in historisch Delfshaven! Hier kan je Delfshaven proeven en haar (sub)lokale artikelen kopen, zoals stroopwafels, koffie, thee & kunst.