Oho Grill

Oho Grill

Super verse burgers en pizza’s gemaakt met liefde en fastfood-ervaring over de hele wereld. De huisgemaakte sauzen zullen u een onvergetelijke smaakbeleving bezorgen. Ook krijgt u bij een besteding van 15 euro tijdens de open dagen van het Delfshaven festival een gratis ijsje.

Lil’ Delfshaven

Lil’ Delfshaven

Lil’ Delfshaven wil door persoonlijke aandacht en een open houding, Rotterdammers en haar bezoekers verwelkomen en memorabele ervaringen bieden van en in historisch Delfshaven! Hier kan je Delfshaven proeven en haar (sub)lokale artikelen kopen, zoals stroopwafels, koffie, thee & kunst.

Altstadt Rotterdam

Altstadt Rotterdam

In Altstadt Rotterdam wordt vanaf september 2021 podiumkunst gemaakt, geleerd, gespeeld en gezien. Door de combinatie vinden spelers, makers, studenten en publiek elkaar en werken we ontmoetingen en samenwerkingen in de hand. We zijn nu druk bezig de plannen te realiseren en tot die tijd kan er al koffie gedronken worden of kleine voorstellingen worden…

iKaptein

iKaptein

iKapitein is een lokale onderneming gericht op waterrecreatie. Alles met als doel om het perspectief van mensen te vergroten en deze de stad vanuit het water te laten beleven op een unieke manier. Opgericht door Wesley dos Santos die geboren en getogen is in deze wijk.