Wonderlijk Delfshaven 2022 vindt plaats op 16, 17 en 18 september.
Een extra feestelijke editie vanwege het vijfjarige bestaan.

De voorbereidingen voor theaterfestival Wonderlijk Delfshaven zijn in volle gang in het historische Delfshaven. Het is de 5e editie, en dus reden om nog  meer uit te pakken. De regisseurs repeteren hun stukken, de locaties voor de voorstellingen zijn bekend én het speciale programma voor het lustrum staat in de steigers. We verklappen nog niet te veel, maar reserveer snel je kaartjes voor de theatertour, het theaterdiner of de workshop. Vorig jaar was het festival namelijk totaal uitverkocht!

Wonderlijk Delfshaven is een festival dat locatietheater met een wandeling door Delfshaven combineert. Inspirerende optredens vinden plaats op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Onder leiding van een gids loop je van voorstelling naar voorstelling in dit historische deel van Rotterdam. Laat je verwonderen en beleef de schoonheid van theater!

Er zijn diverse verrassingen voor u. Zo is er een theatertour. De voorstelling staan dit jaar in het thema: Liefde is….
Tickets zijn hier verkrijgbaar. De tickets kosten €15,-. De voorstelling begin in het Zakkendragershuisje op de volgende tijden:
Vrijdag 16 september om 20:15, inloop vanaf 19:45.
Zaterdag 17 september en zondag 18 september om 14:15, inloop vanaf 13:45.
Tijdens de voorstelling krijgt u No Show, Bommenregen, MZNDdroom in 15 minuten, Ganzenbord, Scheiden door strijden en Three guys and a Brenda te zien.

Naast de theatertour zijn er ook nog andere activiteiten. Er is een theaterworkshop welke op 17 en 18 september wordt gehouden in het Zakkendragershuisje. De workshops beginnen om 11:45 en u kan zich aanmelden via info@wonderlijkdelfshaven.nl.

Ook is er weer net zoals vorig jaar een theaterdiner. Dit is een culinaire en theatrale ontdekkingstocht in het land van de liefde. U kunt erbij zijn op 17 en 18 september om 19:00 in Stadsbrouwerij de Pelgrim. De inloop is vanaf 18:30 en tickets kosten €49,50. De tickets zijn hier verkrijgbaar.

Tot slot is er ook nog expositie. Deze bevindt zich in het zakkendragershuisje en gaat over de 1e wonderlijk Delfshaven teken- en schilderwedstrijd, welke wordt gehouden durende de drie dagen van het festival.

16september

Begintijd: 19:45
Eindtijd: 18:00

Locatie:
Voorstraat 13 3024 RS Rotterdam

Prijs: Diverse prijzen

Type event: Delfshaven Festival

Meer info