Wandel mee, samen met vrienden, collega’s, buren of alleen met de VerhalenWandeling donderdag 7 april 2022 door Hillesluis!

Stichting Wijkcollectie organiseert in samenwerking met Afrikaanderwijk Coöperatie een bijzondere editie over kansen in de wijk. Welke kansen hebben wijkbewoners hier gehad, genomen, gekregen en welke kansen zijn er nu?

Tijdens de wandeling loop je in groepjes langs een aantal plekken in de wijk en luister je op speciale locaties naar inspirerende verhalen van wijkbewoners. Van stofzuigerzak tot Rotterdampas en van buikdansen tot kokosmelk. Ook muziek en een hapje wordt verzorgd; allemaal uit de wijk. 

Je eindigt bij het Gemaal op Zuid waar we onder leiding van wijkbewoner en rasechte Rotterdammer Abdellatif Ghazlane doorpraten over kansen in de wijk. Abdellatif zet zich in voor jongeren in de wijk.

De wandeling is gratis en duurt ongeveer 2,5 uur inclusief het gesprek in het Gemaal op Zuid.

Meewandelen?
Meld je snel aan via wijkcollectie.nl. Na aanmelding ontvang je een paar dagen voor de wandeling een bevestiging met uitgebreide informatie en de starttijd van jouw wandeling tussen 14:00 uur en 14.30 uur.

Leuk als je er bij bent!

Datum: donderdag 7 april 2022
Start tijdstip: tussen 14.00 en 14.30 uur
Einde: tussen 16.30 en 17.00 uur
Duur wandeling incl. gesprek: 2,5 uur
Kosten: gratis. Vrijwillige donaties zijn welkom.
Aanmelden kan direct via deze link of kijk op wijkcollectie.nl (ook voor andere data en wijken).

Podcastserie
Stichting Wijkcollectie maakte samen met Afrikaanderwijk Coöperatie een podcastserie over kansen in Hillesluis. In deze podcast-serie spreekt Abdellatif Ghazlane met deelnemers aan de Wijkcollectie: Richard Voogt, Rita Omolo, Senay Akdemir, Meike Eggers en Michael Anhalt. Meer informatie over de podcast volgt op wijkcooperatie.org.

Stichting Wijkcollectie
Willem Buytewechstraat 145
3024 XE Rotterdam

7april

Begintijd: 14:00
Eindtijd: 17:00

Locatie:
Hillesluis

Prijs: Gratis

Type event: Wandeling

Meer info