Nieuw in Bospolder-Tussendijken? Of gewoon nieuwsgierig naar de wijk? Wandel donderdag 30 juni 2022 mee met de VerhalenWandeling door BoTu! Deze bijzondere editie staat in het teken van eten met verhalen en gerechten uit de Syrische, Nederlandse, Kaapverdische en Ethiopische keuken

Leer BoTu kennen en proef de verschillende keukens die de wijk rijk is. Wandel mee! Samen met vrienden, collega’s, buren of alleen.

Tijdens de wandeling loop je in groepjes door de wijk en luister je op speciale locaties naar inspirerende verhalen van wijkbewoners- en ondernemers zoals: iKapitein, Injera Habesha, Al Malek Sweets, Lil’ Delfshaven en Schiezicht! Elk verhaal heeft te maken met eten en natuurlijk kan er volop worden geproefd. Ook is er muziek uit de wijk.

De wandeling is gratis en duurt ongeveer 2,5 uur.

Meewandelen?

De succesvolle VerhalenWandelingen zijn altijd snel vol dus meld je nu aan! Dat kan via deze link of via wijkcollectie.nl. Na aanmelding ontvang je een paar dagen voor de wandeling uitgebreide informatie met de startlocatie en starttijd van jouw wandeling tussen 14.00 uur en 15.30 uur.

Leuk als je erbij bent!

Datum: donderdag 30 juni 2022
Start tijdstip: tussen 14.00 en 15.30 uur
Einde: tussen 16.30 en 18.00 uur
Duur wandeling: ca. 2,5 uur
Kosten: gratis. Vrijwillige donaties zijn welkom.
Aanmelden via 
deze link of kijk op wijkcollectie.nl (ook voor andere data en wijken).

30juni

Begintijd: 14:00
Eindtijd: 17:00

Locatie:
Bospolder-Tussendijk

Prijs: Gratis

Type event: Wandeling

Meer info