Warme chocolademelk, samen zingen en samen kerst vieren. Op maandag avond 12 december bent u van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse kaarsjesavond aan de voorkant van de Pelgrimvaderskerk. We zullen eerst samen liederen zingen met het Christelijk Gemengd Koor Delfshaven. Daarna is er een kerstconcert in de kerk, waar u voorafgaand van een lekkere warme chocolademelk kan genieten. Het zingen buiten begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 wordt er muziek gemaakt met een carillon.

Op Kerstavond is staat de Kerstnachtdienst gepland. Deze dienst is toegankelijk voor ieder persoon. Komt u bijna nooit in de kerk, maar wilt u wel meegenieten van de kerstgedachte? Dan is de Kerstnachtdienst een prachtige dienst om bij te wonen. Er zijn veel bekende liederen en er is begeleiding van een band, koor en orgel. Voor ieder wat wils en welkom voor iedereen. De dienst begint om 22.00 uur.

Op 25 december is het dan eindelijk echt kerstochtend. Om 10.00 bent u van harte welkom in de Pelgrimvaderskerk voor een gezamenlijk kerstfeest. Het belooft een vrolijke dienst te worden. 

Kinderkerstfeest

Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer een kerstfeest voor de kinderen georganiseerd op eerste kerstdag. De Tienerband heeft maanden gerepeteerd om een dienst voor jullie te verzorgen. De dienst begint om 15.00. Samen kerst vieren blijft toch het leukste, ook voor de allerkleinsten. 

24december

Begintijd: 22:00
Eindtijd: 17:00

Locatie:
Pelgrimvaderskerk Aelbrechtskolk 20 3024 RE Rotterdam

Prijs: Gratis

Type event:

Meer info